Τηρούμε με αυστηρότητα το απόρρητο και προφυλάσσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε όλες τις υπηρεσίες μας ανεξαιρέτως.

Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με απόλυτη τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / πελατών που συλλέγει η Loveway, κατά τη διάρκεια επίσκεψης ή παροχής υπηρεσιών από την Loveway.

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από εσάς απευθείας, μέσω email, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διαχειριζόμαστε ή μέσω της Ιστοσελίδας loveway.gr. Οι πληροφορίες που μας δίνετε, είναι για να σας βοηθήσουμε και για να καταλάβουμε τις ανάγκες σας καλύτερα και να σας υποστηρίξουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η επιβεβαίωση των στοιχείων που μας παρέχετε είναι απαραίτητη για την προστασία όλων μας από ανθρώπους που στοχεύουν στην εξαπάτηση μας. Επιδιώκουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Βασιζόμαστε στην ακόλουθη νομική βάση, βάσει του νόμου περί προστασίας δεδομένων, για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την εκτέλεση μιας συνεργασίας μαζί μας και για να διατηρήσουμε και να προωθήσουμε τις υπηρεσίες μας προς τους πελάτες μας. Προσπαθούμε πάντα να κατανοήσουμε περισσότερα για τους πελάτες μας προκειμένου να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για τον πελάτη μας. Η loveway, απαγορεύει την πρόσβαση οποιουδήποτε, εκτός των αρμοδίων στελεχών της, στα προσωπικά στοιχεία των πελατών της. Πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία του κάθε πελάτη έχει μόνον ο coach που έχει αναλάβει την υποστήριξη του μέσω συνεδριών και οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες του loveway.

H Loveway δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / πελατών της, σε τρίτο φορέα. Σε περίπτωση που πουλήσουμε οποιαδήποτε περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης, τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας θα εξακολουθήσουν να προστατεύονται και ο αγοραστής θα δεσμευτεί από τους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένοι στην Ευρώπη. Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο τα χρειαζόμαστε για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Η συμμετοχή των πελατών μας σε ομαδικές διαδικτυακές συναντήσεις γίνεται με την δική τους συναίνεση και δεν είναι υποχρεωτική. Η ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων (τηλέφωνο,email) μεταξύ πελατών, μπορεί να γίνει μέσω της loveway, εφόσον υπάρχει αμοιβαία συναίνεση που εκφράζεται με αποστολή σχετικού email προς την loveway. Η loveway δεν φέρει καμία ευθύνη για την εξέλιξη των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των πελατών της. Η loveway ακολουθεί ασφαλείς διαδικασίες και μεθόδους για να διασφαλίσει την προστασία όλων των συναλλαγών και την προστασία των δεδομένων των πελατών.

Η loveway δεν αναλαμβάνει την υποστήριξη ατόμων κάτω των 18 ετών. Η Ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούν cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για την παροχή ορισμένων λειτουργιών στην Ιστοσελίδα, για την κατανόηση και τη μέτρηση της απόδοσής της και την παροχή στοχευμένων διαφημίσεων.